Welcome back to Cycling Asia, edition 2019

Fietsen in Azië, het is en blijft een virus dat wij al 22 jaren onder de leden hebben. Bij terugkomst van onze reis in het voorjaar van 2018 van Bangkok naar Johor Bahru (Zuid Maleisië) , vervolgens een “Indonesian Cruise” en een fiets/trein trip over Java en Bali, was de gedachte ………. we gaan in 2019 eens wat anders doen. Vele mogelijkheden zijn langsgekomen om de winter in Nederland op een aangename wijze te ontgaan zoals backpakken over de Filipijnen, fietsen, of met een auto door Australië, of Nieuw Zeeland, toch maar eens naar Costa Rica en Panama etc. Uiteindelijke vonden we hierbij geen aantrekkelijker idee dan ……………. heeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk ……………… fietsen in …………Zuidoost Azië. Dat gaat het dan ook worden in 2019.
De volgende uitdaging is dan een reis te componeren waarin we wederom ook nieuwe gebieden gaan bezoeken en een goede mix vinden tussen verschillende vormen van vervoer en bezienswaardigheden. We zijn uiteindelijk uitgekomen op een prachtige rondrit met begin en einde in Bangkok, (mede vanuit praktische overwegingen) die ons leidt naar het Noorden van Thailand, Laos, midden Vietnam en de Mekong Delta, dwars door Cambodja om tenslotte te eindigen in Bangkok.

We vertrekken op 16 januari 2019 en zijn weer thuis op 6 mei 2019 om na de reis van de Nederlandse zomer te genieten. De countdown teller op de site geeft aan hoe lang we nog tot het vertrek moeten wachten.

Ook tijdens deze reis houden we het weblog bij om je deelgenoot te maken van onze belevingen. De route is al uitgezet en kun je op de site vinden onder het kopje “Routes en Planning” of door met je muis te klikken op deze Hyperlink.
De belevenissen van voorgaande jaren vindt je terug op de site onder het kopje “Reisverslagen Cycling Asia” of door met je muis op deze Hyperlink te klikken.
Wil je nog wat foto’s terug zien van reizen uit voorgaande jaren? Kijk dan op de site onder het kopje “Foto Galerij” of klik op deze hyperlink.

Wij kijken reikhalzend uit naar de reis die we gaan ondernemen.

Met een vriendelijke reisgroet,

Ange en Bart

                                                                 Wachten duurt lang

10 gedachten over “Welcome back to Cycling Asia, edition 2019

 1. Volgens mij is het wachten supersnel voorbij gegaan en staat jullie weer een mooi avontuur te wachten. Ik zie in ieder geval weer reikhalzend uit naar jullie verslagen.
  Eerst nog even gezellig thuis feestdagen vieren en daarna mogen jullie al bijna.
  Liefs,

  Aty

 2. Lieve Ange en Bart,

  Heel veel plezier en vooral gezond terugkomen. Geniet weer van deze mooie reis. We gaan jullie zeker weer volgen.

  Liefs,
  Juliëtte en William

 3. Hoi Bart en Ange,
  Goed aangekomen lees ik in de ap. Lekker hoor die warmte bij jullie.
  Hier wordt er na één nachtvorstje alweer over de elfstedentocht gesproken ????

  Groetjes Ginie

 4. Pfffff wachten duurt inderdaad lang.
  Waar blijven jullie verhalen nu?
  Kom op geef me wat zon over deze site, in deze barre Nederlandse winter.
  🙂 -4 vanmorgen.
  Groet Ginie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *