Storing

Beste vrienden en familie,

Door een technische storing kan ik buiten Bangkok, in Thailand, niet als administrator in WordPress komen en dus geen berichten plaatsen ☹op dit moment zijn we (Jack Tempel, Rick Buddingh en ondergetekende) aan het zoeken wat de oorzaak van dit probleem is.
Tot we het probleem hebben opgelost stuur ik de berichten naar Rick die deze dan voor ons op het weblog plaatst. Het is dan wel zonder foto’s en ik kan de site verder niet updaten door bijvoorbeeld de aftelklok in te stellen. Wij hopen dat het probleem snel is opgelost.

Met vriendelijke reisgroetjes,

Ange en Bart

Een gedachte over “Storing

  1. Hoi Bart en Ange,
    Fijn om, ondanks de omweg die jullie bericht moet maken via Rick, toch iets te lezen op de weblog. Toch wel wat hobbels lees ik zo, op Schiphol 🙁 en dan elkaar nog kwijt ook 🙂 is mij ook een keer gebeurd met skien, ik in het ene dal en de reisgenoten in het andere dal en de lift ging niet meer naar boven. En dat ook nog voor de tijd van de GSM. Maar tja jullie zijn op reis en niet op vakantie. Ik nu maar hopen dat de problemen met de log snel opgelost zijn en de foto’s kan zien. Nu het gaat jullie goed en geniet ervan, ik zit hier wel in de sneeuw en regen. O ja ik heb de oplossing gevonden, ik heb zon, palmbomen en strand op mijn gordijnen geschilderd en bij slecht weer laat ik de gordijnen gewoon dicht 🙂
    Groetjes Ginie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *